Rólam

Kezdőlap / Rólam

Kercsmarics Kinga vagyok. Nagykanizsán élek a családommal. A közoktatásban szerzett iskolai végzettségem szerint angol nyelvtanár vagyok és kommunikációs szakember.

Második gyermekem érkezése indított el azon az úton, melyért örökre hálás leszek neki. Ez a tudatosság útja. Mindkét gyermekem örök tanítómesterem!

Az első jógaórámat kismamaként tapasztalhattam meg és nem mondhatnám azt, hogy azonnal éreztem hívó szavát, de azt éreztem, hogy ez valamilyen formában egyszer majd életem része lesz.

Természetgyógyász tanulmányokat kezdtem el 2013-tól, ez változtattam meg igazán az életem. Az alapozó vizsgák után, szakirányként a fitoterápiát és az életmódtanácsadó és terapeuta képzést választottam. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok, és azt hiszem az általam választott terület is csak akkor végezhető jól, ha fenntartom a folyamatos tanulás iránti vágyamat.

A jógaoktatói képzés is ennek a tanulási folyamatnak a része volt, mert nem értettem miért nem működik a jóga jótékony hatása különböző mozgásszervi problémáim megoldásában. Elkezdtem a gerincterápiás jógaoktató képzéssel, és megkaptam a választ a kérdéseimre. Itt azonban már magával ragadott a jóga rendszerszemlélete, nagyon hangsúlyosan pedig az Iyengar rendszer megismerése, és tudtam, hogy a life-long learning ezen a területen is életem része lesz.

2019-ben végzett Naliní női jóga oktatóként hihetetlen tudást és tapasztalatot kaptam a kezembe, hogy segítsek nőtársaimon. A Női test és lélek egy örök csoda, tele gyönyörűséggel és fájdalommal. Azt segítem, hogy a ma élő nő is birtokában legyen ezeknek a képességeknek, és örömmel élje meg nőiségét.

Tanár voltam, tanár vagyok és tanár maradok. Továbbadom mindazt, amit tanultam, tapasztaltam. Saját stílusomban – amit jellemez a precizitás, tudatosság, célirányosság és a megértés támogatása, mindezt az egyén figyelembevételével. Az anyagi világ és a felszínes tudás mellett ugyanolyan fontossággal bír belső univerzumunk: figyelj erre a membránra, mert mindig veled van, és mindig üzen. Legyél tudatos saját életedben!

Minden jóga órámon arra törekszem, hogy minden résztvevőnek megfelelő, biztonságos és egészséget erősítő gyakorlást biztosítsak.

Köszönettel tartozok a családomnak és minden tanítómnak, akik segítették és segítik az utamat. Minden ember, akivel találkozom, tanítóm. Köszönöm Neked!

Remélem mihamarabb személyesen is találkozunk!

Namaste!

Szeretettel:
Kercsmarics Kinga

SZOLGÁLTATÁSAINK

Egy olyan közösségi teret alkotunk, ahol látogatóink megélhetik a test, a szellem és lélek harmóniájának egységét.

Az Életmódközpont a keleti bölcselet és a nyugati szemléletmód termékeny találkozása. Az őszinte kereső itt útmutatást és segítséget talál az élet igazán fontos kérdéseinek megválaszolásához.

Egyéni terápiák

  • biorezonanciás állapotfelmérés, tanácsadás, kezelés
  • életmódtanácsadás és terápia
  • női jóga
  • Kaatsu tréning

Csoportos foglalkozások, tanfolyamok

  • jóga (Naliní női jóga, Gerincbarát – tartásjavító óra)
  • gyermekjóga
  • női jóga tanfolyamok
  • workshopok

angol nyelvi foglalkozások.

 

Horváthné Vargek Eszter — gyerekjóga
Mezei László — Kaatsu tréner